23948sdkhjf

Greencarrier-kvintett till Ntex nya Borås-kontor

Fem nyckelmedarbetare lämnar nu Greencarriers Finlands-avdelning för att under sommaren börja arbeta för Ntex nyöppnade Borås-kontor.
Det Göteborgs-baserade logistik- och speditionsbolaget Ntex fortsätter sin expansion och öppnar nu kontor i Borås. Kontoret kommer att fokusera på trafik mellan Sverige/Norge och Finland.
- Målet är att vi inom två år ska fördubbla vår omsättning på Finland, från dagens 37 till 75 miljoner kronor, säger jan Lundberg, trafikchef i Ntex.
Sedan 2011 har Ntex gått från 0 till 37 miljoner kronor i årsomsättning när det gäller trafik till och från Finland. Och nu satsar bolaget rejält på att utveckla denna trafik ytterligare.
På kontoret i Borås börjar fem personer under sommaren. En av dem, Melina Rannanjärvi, är både platschef på kontoret och trafikchef på Finland.
Övriga nyanställda speditörer är Heli Laukkanen, Tania Bohlin, Lina Wassholm och Jaklina Pernjak.
Samtliga kommer närmast från Greencarrier och tidigare Trana Spedition som förvärvades av Greencarrier för ett antal år sedan. Hela kvintetten har mångårig erfarenhet av transporter till och från Finland.
- Det känns väldigt bra att vi kunnat knyta till oss den här kompetensen som kommer att vara en betydande del i Ntex utveckling framåt, säger Jan Lundberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079