23948sdkhjf

Örnfrakt värvar ny vd från Skanska

Styrelsen i Örnfrakt har utsett Mikael Ådahl till ny vd i bolaget med huvudkontor i Örnsköldsvik. Mikael är 45 år och kommer närmast från befattningen som inköps- och marknadschef i Skanska IME i Örnsköldsvik.
Mikael har en mångårig erfarenhet från försäljning, marknad och inköp.
Mikael Ådahl efterträder Johan Widebro som vd i Örnfrakt. Johan Widebro lämnar Örnfrakt för att tillträda som vd i Modo Hockey.
Örnfrakt, som är en av landets större LBC-koncerner, har under de senaste åren haft en stark tillväxt, utvecklat och investerat i organisationen samt förvärvat sidoverksamheter i form av Gidmarksbolagen. Örnfrakt fortsätter nu arbetet med att stabilisera, konsolidera och utveckla den verksamhet som finns i koncernen enligt den affärsplan som gäller fram till 2019.
- Avgående vd Johan Widebro har styrt Örnfrakt i fem år på ett förtjänstfullt sätt, säger Pelle Forslund, styrelseordförande i Örnfrakt. Han har bidragit till att utveckla vår verksamhet, sett nya möjligheter, ökat vår marknadsandel och säkrat viktig sysselsättning. Vi vill tacka Johan för de här fem åren och samtidigt önska honom och Modo Hockey lycka till i framtiden. Vi hälsar Mikael välkommen som Örnfraktare – han tillträder sin nya roll den 6 oktober i år.

Läs tidigare publicerad nyhetsartikel om att Johan Widebro slutar i Örnfrakt för att bli vd i Modo Hockey här.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078