23948sdkhjf

Laslo Farago till GDL

GDL Transport har rekryterat Laslo Farago till den nyinrättade tjänsten som affärsutvecklare med placering i Malmö. Laslo får uppdraget att starta upp och lansera ett affärsområde för Industri & Handel för GDL i Malmöregionen.
Laslo har mångårig branscherfarenhet och var under många år affärsområdeschef Logistik inom Akkafrakt med huvudkontor i Malmö.
- Min nya roll på GDL är en del av utvecklingen i GDL:s strategiprojekt och ambitionen är att etablera ett affärsområde för Industri & Handel i Malmö och tillgodose den efterfrågan och behov som marknaden ställer, säger Laslo Farago till Transport & Logistik Idag/Transportnet. Planerade aktiviteter inom affärsområdet Industri & Handel i Malmö skapar ett mycket gynnsamt läge och en stabil bas för utveckling av linje- och distributionstrafik mellan GDL:s geografiska enheter.
Laslo Farago tillträder befattningen som affärsutvecklare för Industri & Handel i början av augusti.
I november förra året lämnade Laslo Farago på egen begäran och i bästa samförstånd med Akkafrakts dåvarande tillförordnade vd Anne-Lie Lind, Akkafrakt och den mångåriga befattningen som affärsområdeschef. Tanken var att Laslo skulle börja trappa ner i arbetslivet.
- Efter snart nio månader som pensionär börjar jag krypa på väggarna, säger Laslo Farago. Det känns inte tillfredsställande att vattna blommor varje dag, dessutom har jag lyckats med att dränka ett flertal växter både inne och ute.
Av bland annat det skälet tar Laslo Fargo klivet tillbaka till yrkeslivet.
- Jag ser med största glädje och spänning fram emot nya utmaningar, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078