23948sdkhjf

GS1 Sweden byter vd

Christina Wergens har utsetts till ny vd i GS1 Sweden.
Christina Wergens har sedan november 2014 arbetat som vice vd i GS1 Sweden. Dessförinnan har Christina mer än 15 års erfarenhet från ledande roller i stora multinationella företag med särskild erfarenhet inom marknadsföring och försäljning samt även betydande erfarenhet av framgångsrikt förändringsledarskap.
Christina Wergens har en master i Business Administration från Handelshögskolan i Göteborg, Göteborgs Universitet liksom internationella studier vid Concordia University, Kanada och Universität St Gallen, Schweiz samt SUPdeCO Rouen, Frankrike.
- Christina Wergens har den erfarenhet och profil som krävs för att med tydlig kundorientering leda GS1 Sweden och Validoo i de alltmer digitalt integrerade marknaderna för produktinformation, säger Magnus Håkansson, styrelseordförande i GS1 Sweden och Validoo. Jag ser fram emot att arbeta med Christina som vd. På styrelsens och ägarnas vägnar vill jag samtidigt tacka Bo Rattamaa för över tio år av framgångsrikt ledarskap av GS1 och Validoo.
Christina Wergens tillträder sin nya befattning den 1 september i år.
GS1 är en global och branschneutral standardiseringsorganisation som drivs utan vinstintresse. GS1-systemet möjliggör att produkter, tjänster och platser i hela världen kan identifieras och spåras. Data kan samlas in och överföras automatiskt, säkert och korrekt och mellan olika parters informationssystem.

Bildtext: Christina Wergens efterträder Bo Rattamaa som vd i GS1 Sweden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062