23948sdkhjf

Publik premiär för nya Scanian på Elmia Lastbil

Den första riktigt publika visningen av Scanias nya generation lastbil äger rum på svensk mark. Det sker på utställningen Elmia Lastbil i Jönköping den 24 augusti.
Redan dagen innan, den 23 augusti, sker lansering av nästa generations Scania-lastbil i Frankrike för inbjudna gäster, ett event som också visas på webben. Däremot sker den första publika visningen den 24 augusti på Elmia Lastbil i Jönköping.
- Det känns speciellt att kunna visa den nya generationens lastbil först, på den svenska marknaden, säger Peter Kaméus, kommunikationschef i Scania-Bilar Sverige. Här kan besökarna på mässan få se och ta på lastbilen på riktigt och det på en världspremiär.
I vår inomhusmonter kommer vi dessutom ha en hyttmodul på plats för att så många som möjligt ska få chansen att bekanta sig med den nya inredningen.
Premiärvisningen blir den publika debuten för 125-årsjubilerande Scanias största satsning någonsin på nya produkter men också tjänster. Under Elmia-mässan kommer Scania att arrangera återkommande presentationer av den nya lastbilen och de nya tjänsteutbuden, för att visa hur Scania med sin helhetssyn kan stötta åkeriverksamheten.
- Vi är riktigt stolta över att få vara först i världen med att visa den nya lastbilen och att dessutom få göra det här i Sverige, på vår hemmaplan, säger Peter Kaméus.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078