23948sdkhjf

Närkefrakts vd byter jobb

Örebro-baserade Närkefrakts vd Sebastian Cabander, 44 år, byter jobb. Under hösten tillträder han som vd i Karlskoga Energi & Miljö.
Sebastian Cabander tillträdde som vd i Närkefrakt i oktober 2010. Dessförinnan var han platschef för Anticimex i Örebro län.
- Jag fick veta att Karlskoga Energi & Miljö sökte ny vd, så jag hörde av mig till dem, säger Sebastian Cabander till Transport & Logistik Idag/Transportnet. Jag har trivts väldigt bra med att leda Närkefrakt under de senaste fem åren. Eftersom Karlskoga Energi & Miljö är en större organisation med fler medarbetare i en spännande bransch som verkligen ligger i tiden ser jag det som ytterligare ett steg i karriären att nu gå vidare.
Sebastian Cabander övergår därmed från att leda ett åkarägt bolag till ett kommunägt bolag.
- Jag har trivts väldigt bra på Närkefrakt med alla engagerade medarbetare, delägare och kunder, säger Sebastian Cabander. Jag sade upp mig för en tid sedan och Närkefrakt har nu inlett en rekryteringsprocess för att hitta min efterträdare.
Under Sebastian Cabanders tid som vd i Närkefrakt har bolagets årsomsättning ökat med cirka 100 miljoner kronor.
Närkefrakt ägs av drygt 90 delägande åkeriföretagare som förfogar över cirka 300 lastbilar. Omsättningen i Närkefrakt uppgick 2015 till cirka 570 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.266