23948sdkhjf

Täckta flak hos Jehander

Som en av de första i branschen övergår Jehander till att ha täckta flak på de lastbilar som utför sand- och grusleveranser för bolaget i Stockholmsområdet. Kravet är en del i det nya samarbetet med transportören Märsta Förenade.
- Det finns alltid en risk för dammning och spill på vägen när vi fraktar vårt material, säger Pär Åström, chef för försäljning och affärsutveckling i Jehander. För att minska negativa konsekvenser både för miljön och för fordon på vägarna börjar vi nu köra med täckta flak. Vi vill säkerställa att både produktion och leverans av våra produkter sker på ett säkert och hållbart sätt i hela kedjan.
För Jehander ligger miljö- och hållbarhetsfrågor högt upp på agendan och de arbetar såväl på egen hand som i samverkan med underleverantörer kontinuerligt fö att minska miljöbelastningen och klimatpåverkan.
Som ytterligare ett led i detta tankas sedan i maj Märsta Förenade-lastbilarna och de flesta gula maskiner i täkterna i Stockholm med en klimatanpassad diesel som är till hälften förnybar vilket innebär minskade fossila utsläpp.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095