23948sdkhjf

Magnus Nilsson slutar som platschef på Bring i Vårgårda

På onsdag den här veckan lämnar Magnus Nilsson sin operativa befattning som ansvarig för produktion inrikes och platschef på Bring Freight Forwarding i Vårgårda för att istället börja på Falks Markentreprenad i Vårgårda och arbeta med diverse ledningsfrågor.
- Jag kommer fortsättningsvis att vara styrelseledamot i såväl Bring Freight Forwarding AB som i Bring Åkeri AB, säger Magnus Nilsson till Transport & Logistik Idag/Transportnet. För att överlämningen till berörda personer ska gå så lätt som möjligt kommer jag att finnas tillgänglig det kommande halvåret för avstämningar och möten i den mån det behövs.
Falks Markentreprenad har i dagsläget ett 20-tal anställda och en årsomsättning på 50 miljoner kronor.
- Falks Markentreprenad har varit delägt av Regere, som är det bolag som jag och Åke Jacobs ägde och som kontrollerade aktiemajoriteten i dåvarande West Cargo koncernen, säger Magnus Nilsson. Jag kommer via eget bolag att köpa loss dessa aktier och framgent äga 10 procent i Falks Markentreprenad.
Magnus Nilsson, 43 år, har mångårig erfarenhet av transport- och logistikbranschen. Under flera år drev och ägde han – tillsammans med Åke Jacobs – LBC Vårgårda som sedermera namnändrade först till Vårgårda Logistik och därefter till West Cargo.
I slutet av 2013 sålde Magnus Nilsson och Åke Jacobs West Cargo till Bring-koncernen. Vid den tidpunkten hade bolaget 110 medarbetare och en årsomsättning på 320 miljoner kronor.
Magnus Nilsson fortsatte därefter i ledande befattningar i bolaget som även namnändrades till Bring Cargo Inrikes.
- Allt har sin tid och efter 16 år på LBC Vårgårda, Vårgårda Logistik/West Cargo/Bring har jag kommit fram till att det nu är rätt tidpunkt att gå vidare, säger Magnus Nilsson. Gamla West Cargo levererade det bästa resultatet i bolagets historia 2015 och med ny platschef i form av Camilla Nilsson känner jag mig mycket trygg i att gamla West Cargo fortsatt blir en viktig och tongivande del i ett stort och framgångsrikt Bring.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062