23948sdkhjf

Kvartspall får hedersomnämnande i prestigefyllt pris

Vid den årliga utdelningen av Red Dot Awards erhöll Chep ett hedersomnämnande för sin kvartspall.
Motiveringen lyder:
”Kvartspallens design förenar ergonomiska aspekter och hållbarhet till jämnstora delar”. Att erhålla en ”Red Dot” är en internationell kvalitetsstämpel och synonymt med exceptionell designkvalitet.
Kvartspallen är framtagen av Cheps eget designteam och finns tillgänglig på den svenska marknaden.
- Det är extremt roligt att vi erhållit ett hedersomnämnande av Red Dot Awards för vår kvartspall, säger Örjan Thönners, sälj- och marknadschef i Chep Sverige. Extra roligt är att man uppmärksammar både ergonomi- och miljöaspekterna som varit ledstjärnor i utvecklingsarbetet. Det här är en palltyp som är vanligt förekommande i Sverige, till exempel är vinbranschen stora användare av kvartspallen, från distributörer ända ut i butik.
Förutom ökad stabilitet, enklare hantering och bättre staplingsbarhet gör utformningen av Cheps nya generation av kvartspallar att kundernas displayställ kan tillverkas med mindre material och monteras smidigare och säkrare. Den nya kvartspallen är Cheps svar på marknadens krav på såväl hållbara kostnadsfördelar och effektivitetsförbättringar som minskade avfallsmängder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078