23948sdkhjf

Flera chefsförändringar hos GAC Group

Den globalt verksamma Dubai-baserade logistikkoncernen GAC Group, med svenska huvudägare och flera svenska ledande befattningshavare, utser nu ett antal nya direktörer på ledande befattningar.
Det framgår av pressinformation från GAC Group.
Erland Ebbersten, hittills Group Vice President för Afrika, Ryssland och Centralasien, övergår till att bli ansvarig som Group Vice President för affärsområdet Marin och den nyetablerade Marin-regionen som täcker Abu Dhabi, Turkmenistan och Kazakhstan. Ebbersten kommer att vara placerad i Abu Dabi.
Thomas Okbo, hittill landchef för GAC i Hong Kong, tar över som Group Vice President för Afrika, Ryssland och Centralasien som nu blir en del av GAC:s Europa-region.
Lars Bergström, hittills Group Vice President för bolagets Mellanöstern-region, tar över som Group Vice President för GAC:s Asien-Stilla Havs region och Indiska kontinenten inklusive Pakistan.
Han ersätts som Group Vice President för GAC:s Mellanöstern-region av Fredrik Nyström, för närvarande Group Vice President för bolagets Asien-Stilla Hav region.
Maria Lam, hittills finansdirektör i GAC, tar över som landchef för GAC i Hong Kong.
Mikko Wieru, som nyligen kom till GAC Quatar, kommer även att få ansvar som landchef för GAC Marine i Abu Dhabi.
Han ersätts som landchef för GAC Quatar av Daniel Nordberg, som har haft motsvarande befattning i Oman.
Johan Fulke tar över som landchef i GAC Oman. Han har hittills varit landchef för GAC Marine i Abu Dhabi.
I Filippinerna har Joel Domingo utsetts till landchef i GAC Philippines. Han ersätter Jake Cuera som fortsätter som partner i GAC och som styrelseordförande i GAC Philippines.
Lukas Jönsson, hittills affärsutvecklingschef i GAC Sverige, har tagit över efter Mats Boberg som landchef i Sverige. Boberg blir kvar i bolaget fram till sin pensionering i slutet av 2016.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078