23948sdkhjf

Sportamore väljer Eskilstuna och Bockasjö för logistiken

Bockasjö bygger logistikcenter åt Sportamore i Eskilstuna Logistikpark.
Den starka tillväxten inom näthandel är bakgrunden till samarbetet mellan fastighetsutvecklingsbolaget Bockasjö AB och Nordens största sportbutik på nätet – Sportamore. I Eskilstuna svarar Bockasjö för bygget av ett nytt logistikcenter som hyrs av Sportamore på ett långsiktigt hyresavtal.
Den nya anläggningen ligger strategiskt i Eskilstuna med totalt 23 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta. Den utformas som ett modernt lager och logistikcenter. Allt ska stå klart i juli 2017.
Expansionen är säkerställd genom att fastigheten kan byggas till med lika mycket yta.
- Flytten av lager- och logistikverksamheten till en modern anläggning i Eskilstuna Logistikpark ger Sportamore rätt förutsättningar för såväl fortsatt tillväxt som för effektivare logistik och ökad skalbarhet, säger Johan Ryding, vd i Sportamore.
Bockasjös vd Joakim Hedin framhåller att avtalet med Sportamore är ett gott bevis på Bockasjös förmåga att bygga och äga högkvalitativa logistikcenter på viktiga orter.
Mikael Jonsson, vd i Eskilstuna Logistik och Etablering, framhåller att etableringen är mycket positiv för hela regionen.
- Det kommer att bidra till nya arbetstillfällen i Eskilstuna och stärker Eskilstuna Logistikpark som en bra plats för att klara en effektiv och hållbar logistiklösning för snabbväxande företag, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066