23948sdkhjf

WISTA utser finalister till ledarskapspris

Sveriges bredaste sjöfartsnätverk, WISTA Sweden, har utsett tre kandidater till ledarskapspriset WISTA Swedens Kompassros 2016.
För tionde gången lyfter WISTA Sweden på detta sätt fram ledare som tar ut kursen för svensk sjöfart, transport och handel. WISTA Sweden presenterar stolt årets Kompassrosor med motiveringar:

Anna Petersson, Chef för miljösektionen på Transportstyrelsens sjö- och luftfartsavdelning samt Chair of Maritime group, HELCOM

Anna är en tydlig ledare med integritet, som ser möjligheter hos samtliga medarbetare, är inte rädd för de svåra frågorna och står rak och tydlig i den pågående debatten om sjöfartens miljöarbete.

Jonas Tullock, Fleet Manager, Stena Line Scandinavia AB
Jonas är en modern chef, prestigelös, respekterad, omtyckt, drivande, ihärdig och varm. Han skapar arbetsglädje och visar goda resultat och måluppfyllelse såväl ekonomiskt, miljömässigt som ur ett socialt perspektiv.

Pia Berglund vd, Svensk Sjöfart

Pia är en god företrädare för hela näringen och medverkar till att branschen lyfts fram som en intressant och stimulerande sektor att arbeta inom. Hon är en frisk fläkt i den traditionella sjöfartsnäringen, ingen fråga är för stor och "allt går bara man vill" är inställningen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079