23948sdkhjf

Allan Lavén går i pension – Prologis får ny regiondirektör

Efter åtta år som regiondirektör för Norden går Allan Lavén i pension. Prologis Norden har under Lavéns tid i bolaget haft mycket god beläggning sedan fusionen mellan AMB och Prologis, samt en mycket god stabilitet genom den ekonomiska nedgången.
Dessutom påbörjades nyligen bygget av en 37 000 kvadratmeter stor logistikanläggning i nya jätteprojektet Port of Gothenburg Logistics Park.
- Allan är en sällsynt sort inom fastighetsbranschen, sger Thomas Karmann, regionchef norra Europa i Prologis. Hans lågmälda kompetens och personliga förhållningssätt förmedlar både stil och finess. Jag vet att jag talar för många när jag säger att han kommer att saknas.
Bram Verhoeven, i dag regiondirektör för Prologis Benelux, är från 1 september även regiondirektör för Norden. Han började på Prologis 2006 och har sedan dess haft ett flertal roller inom bolaget.
- Brams tio års erfarenhet inom företaget och starka meritlista när det gäller att driva kundservice och affärsutveckling gjorde honom till ett självklart val för rollen, säger Thomas Karmann.
Bram kommer att arbeta i nära samarbete med resten av teamet i Sverige, det vill säga Gunnar Gillholm, Johan Nihlmark, Renée Randau Cibuk och Magnus Thim, där Magnus ansvarar för den svenska fastighetsförvaltningen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078