23948sdkhjf

Nasiopoulos efter Kettelhoit som vd i Aditro Logistics

Aditro Logistics utser Athanasios ”Atna” Nasiopoulos till ny vd i Aditro Logistics. Bolagets nuvarande vd Matthias Kettelhoit axlar rollen som vice vd med ansvar för marknad och försäljning.
Under de senaste åren har Aditro Logistics uppvisat en rejäl tillväxt och omsätter nu närmare 800 miljoner kronor per år, vilket innebär att bolaget mer än fördubblat sin omsättning under den senaste femårsperioden. Nya anläggningar har etablerats i både Borås och Nykvarn, samtidigt som serviceerbjudandet har breddats med fjärdepartslogistik, bemanning, rekrytering och tullhantering.
Nu går bolaget in i en ny fas med större fokus på konsolidering samt operationell excellens. I och med detta har bolaget rekryterat Atna Nasiopoulos som vd i koncernen. Matthias Kettelhoit kommer få en ny roll som vice vd samt ansvarig för att säkra framtida tillväxt samt vässa affärserbjudandet ytterligare.
Atna Nasiopoulos har ett förflutet från Green Cargo Logistics och senare Postnord Logistics TPL som vd. Atna har lagt grunden till Postnords tredjepartslogistikverksamhet som i dag är den ledande aktören på den svenska marknaden med en årsomsättning på cirka 1,5 miljarder kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.203