23948sdkhjf

DHL Express höjer priserna

DHL Express meddelar en generell prisjustering från den 1 januari 2017 för företagets expresstransporttjänster.
Det handlar om en generell prisjustering inom hela Europa. I Sverige kommer den generella prisjusteringen att vara 3,9 procent.
- Vårt fokus inom DHL Express är att leverera en utmärkt servicekvalitet till våra kunder runt om i världen, säger Ted Söderholm, vd i DHL Express Sverige. Vår årliga prisjustering ger oss möjlighet att fortsätta investera i vårt internationella flygnätverk samt behålla vår ledande servicekvalitet, vilket genererar betydande värde för våra kunder. Under 2016 har vi investerat i vårt nätverk, våra system och våra medarbetare, där vi i Sverige bland annat har invigt två nya terminaler i Landvetter och Västberga samt att vi globalt har öppnat en ny terminal i Tokyo samt lanserat nya automatiska sorteringssystem i Cincinnati, Singapore och Leipzig. 2017 kommer vi att fortsätta göra liknande investeringar i vårt globala nätverk för att göra våra kunder framgångsrika i sin internationella handel.
DHL Express justerar sina priser årligen, med hänsyn till inflation och andra ökade kostnader i de 220 länder och territorium där företaget är verksamt. Prisjusteringen kommer att variera från land till land, beroende på lokala förhållanden och kommer att beröra alla kunder med standardavtal.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078