23948sdkhjf

Green Cargo hämtar kundservicechef från Ahlsell

Green Cargo har utsett Kristina Ekbom till ny kundservicechef. Hon tillträder sin nya befattning den 3 oktober och kommer närmast från Ahlsell och befattningen som chef för säljsupport.
- Kristina har en gedigen erfarenhet av service till kunder i en komplex miljö, vilket kommer att vara värdefullt i den fortsatta utvecklingen av försäljning och kundservice, säger Richard Kirchner, kundservice- och försäljningsdirektör i Green Cargo. Det är med glädje jag välkomnar henne till Green Cargo.
Bland Kristinas tidigare arbetslivserfarenheter kan nämnas att hon arbetat som Region- och butikschef på Dressman/Hagenfeldt, Marknadsansvarig på Blombergs Herrmode, Kundservicechef Arbesko AB, konsult inom ledarskap och kommunikation och nu senast som Chef säljsupport Ahlsell.
- Jag ser framemot att börja på Green Cargo och det ska bli spännande att få lära sig ett ”nytt företag”, säger Kristina Ekbom. Kundservice, hur man bemöter kunder och överträffar förväntningar, har följt mig genom mitt yrkesliv och jag ser det som en spännande utmaning att arbeta kring dessa områden tillsammans med kollegorna i Hallsberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079