23948sdkhjf

Frode Laursens årliga åkarträff firar 20-årsjubileum

Den danska åkeri- och logistikkoncernen Frode Laursen har mer än 200 anslutna åkerier i Sverige och Danmark. Flertalet av dessa åkeriägare samlades tillsammans med sina fruar och sambor då Frode Laursen den sista helgen i september bjöd in till fest och övernattning i Grenå på Jylland i Danmark.
Åkarträffen ägde rum på Kystvejens Konferendecenter i Grenå och i år är det tjugonde året i rad som Frode Laursen bjuder in sina åkeriägare på det här sättet. Här kan de både utbyta erfarenheter med varandra och träffa deras kontaktpersoner i Frode Laursen.
- Här träffas vi under trevliga former och pratar med våra kollegor, som vi ju oftast bara ser när vi passerar och hälsar på varandra på vägen, säger Preben Vilhelmsen från Sorö Vognmandsforretning, som sedan flera år tillbaka kör för Frode Laursen.
Även de Frode Laursen-medarbetare på kontoret, som deltog i åkarhelgen (vognmandsweekenden) i Grenå, är glada över arrangemanget, eftersom det underlättar den vardagliga dialogen.
- Det är bra att få ett ansikte på de människor vi har daglig kontakt med i telefonen, säger Louise Rudgaard Olsen, som är teamleader på den avdelning som ansvarar för åkeriernas avräkningar.
Åkeriägarna med sina fruar/sambor kom till Grenå vid lunchtid på lördagen, då det serverades varmkorv från Frode Laursens egen pölsevagn. Därefter var det samling i trädgården, guidad rundtur i Kattegatcentret och möjlighet att titta närmare på några av Scanias helt nya lastbilar. På kvällen var det middag, dans och nattmat.

CMP och Gre
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093