23948sdkhjf

EAB får stororder av Biltema

Byggnationen av Biltemas nya lager, Biltema 5, på gamla slakteriet i Halmstad hamn pågår nu för fullt. EAB i Smålandsstenar är leverantör av lagerinredning till de 105 000 pallplatserna. Ordern är en av EAB:s största enskilda lagerinredningsorder.
Samarbetet mellan EAB och Biltema har pågått under en längre tid, men då gällt lagerinredning till Biltemas butiker. Den här gången gäller det pallställ till Biltemas nya lager på gamla slakteriet i Halmstads hamn. Verksamheten sköts av Biltemas partner Retlog AB, som också är EAB:s uppdragsgivare. Lagret som nu byggs är 55 000 kvadratmeter, cirka 8 fotbollsplaner, och ska stå färdigt i januari 2017.
- Det känns riktigt roligt att få vara med i Biltemas expansion, säger Olof Wibäck, säljare och projektledare i EAB Lagerinredningar. För oss innebär det projektering, produktion och montage av inte mindre än 105 000 pallplatser, vilket gör ordern till en av våra största enskilda lagerinredningsorder genom tiderna. Vi ska även leverera portar till lasthusen och en hel del stålkonstruktioner till anläggningen.
Tillverkningen av pallstället Omega pågår nu för fullt på EAB i Smålandsstenar och montaget i Halmstad börjar vecka 40.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078