23948sdkhjf

Omfattande Coop-kontrakt till DSV Road

Genom ett nytt stort avtal utökar DSV Road sitt redan omfattande samarbete med Coop Logistik. Det mångåriga avtalet omfattar direktdistribution från Coops terminaler i Bro, Västerås och Enköping till cirka 210 butiker i Stockholm, Närke, Östergötland och Skaraborg, samt volymer från Coops leverantörer.
Tillsammans med tidigare uppdrag växer DSV Road därmed till en betydande samarbetspartner till Coop Logistik när avtalet träder i kraft i oktober.
Coop Logistik ställer höga kvalitets- och miljökrav på sina leverantörer, vilka DSV Road har levt upp till under nuvarande samarbete, enligt DSV Road. I kombination med ett konkurrenskraftigt produktionsupplägg och en ambitiös satsning för att minska miljöpåverkan, blev resultatet ännu ett flerårigt kontrakt.
- Vi har år efter år utvecklat vårt samarbete och gemensamma affärer med DSV och med det nya avtalet fördjupar vi våra relationer, säger Peter Rosendahl, Transportchef i Coop Logistik. DSV har visat en tydlig och omfattande satsning på klimatsmarta transporter, vilket är helt i linje med vår miljöstrategi.
Magnus Malmqvist, vd i DSV Road, framhåller att bolaget under många år har byggt upp en organisation som har stor erfarenhet och omfattande kunskap kring butiksdistribution av livsmedel.
- Vi har förståelse för livsmedelsbranschens komplexitet och behov av korta, precisa ledtider, säger han. Vi är mycket glada över att Coop Logistik har gett DSV Road förnyat och utökat förtroende. Genom att kunna erbjuda intressanta alternativ för att reducera Coops miljöpåverkan har vi kommit överens om ett omfattande avtal gällande Coops distribution.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078