23948sdkhjf

CMP beställer nytt logistiksystem

Copenhagen Malmö Port, CMP, och PICit ingår nytt avtal där PICit leverererar ett logistiksystem till CMP.
- Vi är mycket glada över att kunna berätta om det nya avtalet med CMP, säger , Henrik Højen Andersen, CEO i PICit A/S. Vi har länge velat leverera detta logistiksystem till CMP och detta har stor betydelse för våra gemensamma kunder som kommer att få stort utbyte av avtalet. PICit och CMP har redan haft ett nära samarbete kring implementeringen av SOLAS/VGM hos CMP.
Den grundläggande idén bakom PIC TOS är att samla all information om transporter/last och göra den tillgänglig för alla parter i transportkedjan.
- För CMP är det viktigt att hitta en leverantör och ett system som knyter samman våra och kundernas processer, säger Jacob Fogh, Terminal Manager, Port & Terminal Operations i CMP i Köpenhamn. Av erfarenhet vet vi att PICit uppfyller CMP:s högt ställda krav på professionalitet, kvalitet och snabbhet. De har ingående kunskaper om både vår och kundernas verksamheter, men också om de förhållanden som råder för containerverksamheten i Skandinavien. Det innebär att PICit har stor förståelse för hur vi vill arbeta.
Henrik Højen Andersen framhåller att projektet med PIC TOS-implementeringen är redan igång, och planen är att systemet ska tas i drift i slutet av november 2016.
- CMP och PICit kommer gemensamt att meddela det faktiska datumet i början av november, säger han. Det är många parter som berörs av en TOS-implementering och det är viktigt att vi får till en bra övergång från implementeringsprojekt till drift som alla involverade parter har glädje av.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065