23948sdkhjf

Eddie Hansson till Logistikpartner/GDL

Svensk Logistikpartner/GDL har värvat Eddie Hansson till befattningen som affärsutvecklare med placering i Göteborg.
Svensk Logistikpartner ägs sedan knappt ett år tillbaka av GDL Transport.
Eddie Hansson har mångårig erfarenhet från transport- och logistikbranschen. Han kommer senast från LBC Svenljunga-Tranemo där han var bolagets vd.
Eddie Hansson har tidigare i sin yrkesbana varit transportchef i Södra Transport, Ica Sverige och Arctic Paper Sverige. Eddie har även varit vd i Alwex Transport, LBC Västerås och Söderhamns LBC.
- Eddie Hansson tillträder som affärsutvecklare i Svensk Logistikpartner/GDL den 1 november i år, säger Henrik Holm, vd i GDL Transport till Transport & Logistik Idag/Transportnet. Eddie har mångårig erfarenhet av transport- och logistikbranschen från både köp- och säljsidan, bland annat som vd för flera lastbilscentraler. Eddies uppdrag är i första hand att utveckla inrikes fjärrtrafik med Göteborgsregionen som utgångspunkt.
Svensk Logistikpartner startade i Göteborg 2001 och fungerar som en speditör som erbjuder nordiska transport- och logistiktjänster med fokus på väg- och järnvägsbaserade transporter. Bolaget har huvudkontor i Göteborg med platskontor i Helsingborg och Stockholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.067