23948sdkhjf

UPS storinvesterar i Europa

UPS fortsätter sin satsning i Europa med målet att investera 2 miljarder dollar fram till 2019. En rad förbättringar i det europeiska marknätet kommer att underlätta också för svenska kunder. UPS standardtjänst, det mest ekonomiska fraktalternativet i bolagets tjänsteutbud, erbjuder nu snabbare frakt ut i Europa.
UPS tillkännagav i veckan en rad förbättringar av sitt europeiska marknät som kommer att resultera i förbättrade exportmöjligheter för kunder i Sverige och övriga Europa. Med hjälp av tjänsten UPS Standard får företag i hela Europa snabbare transporter. Svenska företag kan exempelvis nå sina kunder i Tjeckien och Schweiz på endast tre dagar.
- Även om de snabbaste tjänsterna alltid kommer att vara våra olika UPS Express-alternativ, har vi nu skalat bort 24 timmar på ordinarie transittid för vårt mest ekonomiska och gränsöverskridande fraktalternativ, säger Nando Cesarone, vd i UPS Europa. UPS har åtagit sig att investera 2 miljarder dollar på infrastrukturen och det europeiska nätverket fram till 2019. Denna uppgradering av marknätet är en viktig del av investeringen vilket möjliggör för våra europeiska kunder att nå nya marknader på ett snabbare och mer effektivt sätt, säger Nando Cesarone.
E-handeln kommer fortsätta att öka från 2.2 procent av Europas BNP år 2014 till 6.6 procent år 2020, enligt Ecommerce Europes beräkningar. Den ökande e-handeln innebär att konsumenterna kommer bli allt mer krävande, både när de handlar konsumentprodukter för egen del men också när de beställer produkter och tjänster från företag inom exempelvis industrisektorn eller bilar.
UPS egen konsumentundersökning, ”Pulse of the Online Shopper” visar att hela 58 procent av de som handlar på nätet överger sin varukorg om leveranstiden upplevs för lång. Vidare menar 43 procent att förseningar resulterar i att de inte återvänder till hemsidan eller handlaren för ett andra köp. Med snabbare leverans via UPS Standard kan företag över hela Europa leverera varor direkt till konsument på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt. Dessutom finns alltid alternativet UPS Express som fortfarande är den snabbaste tjänsten och når samma mål under nästkommande arbetsdag.
Snabbare leverans skapar också fler möjligheter för företag att arbeta gränsöverskridande och skeppa varor till andra länder.
- UPS har i mer än 30 år hjälpt svenska företag av alla storlekar att ansluta sig till den övriga världen på ett tillförlitligt sätt, säger Nando Cesarone.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08