23948sdkhjf

Bo Hallams har lämnat DB Schenker och startar eget

Våren 2016 lämnade Bo Hallams DB Schenker efter flera år i olika ledande befattningar – bland annat marknadsdirektör. Hallams har nu startat ett eget konsultbolag som heter Steerlink.
Våren 2016 genomförde DB Schenker en omorganisation på global nivå där det som var Region North & East blev Region Europe.
Bo Hallams hade sedan ytterligare ett år tillbaka lämnat den svenska organisationen för att arbeta på North & East nivå.
Sedan två år tillbaka har DB Schenker ingen marknadsdirektör i Sverige. Istället är det Maria Libäck, Head of KAM & Sales och marknadschef Hanna Svebring som axlat delar av Bo Hallams arbetsuppgifter.
Efter att Bo Hallams lämnat DB Schenker har han startat ett eget, litet konsultbolag som heter Steerlink och som ska arbeta med att stödja bolagets uppdragsgivare genom att identifiera och styra in en organisation på en utvald kurs.
Ett av Bo Hallams uppdrag är som ordförande i Closer Lindholmen. Closer är en nationell och neutral arena för samverkan inom transporteffektivitet. Closer samlar näringsliv och myndigheter till nya samarbeten och projekt för att utveckla och sprida kunskap om hur transporter kan göras mer effektiva.
- Människors och varors behov av rörlighet kommer knappast kommer att minska i framtiden, säger Bo Hallams till Transport & Logistik Idag/Transportnet. Just därför är det viktigt att framtidens system utformas för att klara såväl krav på hållbarhet som tillgänglighet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078