23948sdkhjf

MTD finslipar paketleveranser

MTD Postlådepaket möjliggör spårbar leverans av lättare och mindre paket till svenska postlådor och nu snabbare än tidigare. Leverans sker 1,5 till 2 dagar från det att sändningen lämnats till MTD – Morgontidig Distribution – som står bakom tjänsten.
När logistikföretaget MTD nu lanserar nästa version av tjänsten Postlådepaket har leveranstiden förkortats från 2,5-3 dagar till 1,5-2 dagar.
- Vi når Sveriges postlådor inom två dagar tidigt varje morgon sex dagar i veckan, även lördagar, säger Anette Jarlemark som är affärsutvecklingschef på MTD Vi vet att många uppskattar att slippa ta sig till ett utlämningsställe, och att få sitt paket tidigt på morgonen innan man hunnit åka till jobbet.
MTD:s distributionsnät för i huvudsak morgontidningar utgör grunden för tjänsten, som är anpassad för mindre, lättare paket. Varje försändelse är spårbar genom hela kedjan för såväl avsändare som mottagare. Leveransinformation skickas via sms eller mejl till mottagaren både när transporten påbörjats och när den levererats.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063