23948sdkhjf

Arne Anderssons Åkeri får ny vd

Martin Tunemar är ny vd i Arne Anderssons Åkeri och Östgöta Gods. Han efterträder Mikael Hult som efter en tids sjukfrånvaro valt att lämna bolagen och befattningen som vd.
Martin Tunemar är sedan 2002 anställd i Arne Anderssons Åkeri och Östgöta Gods. Han har hittills varit åkerichef och har god kännedom om de båda åkeriernas verksamhet.
Martin Tunemar har varit i åkeribranschen sedan 1995 och har bland annat drivit egen åkeriverksamhet.
Arne Anderssons Åkeri har huvudkontor i Motala och platskontor och terminal i Linköping. Bolaget bedriver inrikestrafik samt hämtnings- och distributionstrafik för DHL Freight.
Dotterbolaget Östgöta Gods sysslar i huvudsak med kranbilstransporter och pumptjänster.
De båda bolagen har sammanlagt 55 lastbilar och 10 – 15 transportbilar. De båda bolagen har drygt 60 heltidsanställda och en sammanlagd omsättning för 2015 på cirka 60 miljoner kronor.
- Vi ser med stor tillförsikt fram emot Martin Tunemars nya engagemang i Arne Anderssons Åkeri och Östgöta Gods, säger Susan Andersson, ägare till de båda åkerierna till Transport & Logistik Idag/Transportnet.
Även Martin Tunemar ser positivt på sin nya befattning.
- Det känns hedrande att få förtroendet att axla rollen som vd i de båda åkerierna, säger han till Transport & Logistik Idag/Transportnet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078