23948sdkhjf

Han är ny AO-chef i Orio

Som ett led i Orios satsning på att erbjuda konkurrenskraftiga logistiktjänster har bolaget nu rekryterat Martin Lennbom till den nyinrättade rollen som Business Area Manager.
Martin kommer närmast från en roll som Sales Manager på Allt i Transport & Spedition. Dessförinnan arbetade han med projektledning för Autoropa och har erfarenhet från både logistikbranschen och bilbranschen via roller på DHL och UAE Logistics samt Svenska Bil i Norden AB.
Grunden för satsningen är Orios erfarenhet av att hantera logistikflöden åt kunder med extremt höga krav på snabbhet, flexibilitet och kvalitet. Orio Logistics har stor potential som neutral aktör att ta en tydlig position på marknaden som en komplett 3PL-aktör med ett världsomfattande nätverk för att klara kritiska kundanpassade lösningar och flöden.
Orio Logistics utvecklar skräddarsydda logistiklösningar med innovativa och kundanpassade lösningar som möter dagens höga krav på både effektivitet och kundservice. Orios moderna logistikcenter strax utanför Nyköping är navet i verksamheten. Logistikcentret är automatiserat och har avancerade säkerhetslösningar och faciliteter för att hantera farligt gods och returer. Orio har även global närvaro genom siter Tyskland, Storbritannien och USA.
Vid Orios moderna, högautomatiserade logistikcenter lagerhålls 70 000 artiklar på en yta om 73 000 kvadratmeter. Dagligen expedieras upp till 30 000 order och ett femtiotal långtradare avgår dagligen med gods från Nyköping för vidare distribution till mottagare i hela världen. Exempel på kunder som samarbetar med Orio kring sin regionala logistik i Sverige/Norden är GM/Opel samt dagligvaruföretaget Lidl som valt Orio för distributionen av sitt non-food-sortiment.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094