23948sdkhjf

Rosa trailer i kampen mot bröstcancer

Varje år stödjer DFDS medarbetare via sina nätverk ett antal välgörenhetsinitiativ – något som värdesätts högt. Det senaste initiativet Pink trailer har skapats för att stödja kampen mot bröstcancer.
Den nya rosa trailern från DFDS rullade ut tidigare under hösten i Rotterdam. När DFDS kunder beställer en trailertransport, kan det vara en dragbil med den rosa trailern som hämtar upp godset. Ju längre sträcka den rosa trailern rullar, desto mer pengar går till välgörenhet till gagn för sjukvårdsinstitutioner i kampen mot bröstcancer. För varje mil trailern rullar, donerar DFDS en euro.
- Bröstcancer är en allvarlig sjukdom som även har stor påverkan på hela familjen och vi ser detta som ett område där vi kan hjälpa till att göra den största skillnaden genom en gemensam kraftsamling, säger Rikke Gransøe Lange, marknadsdirektör, Group Marketing i DFDS.
Trailrar i trafik hos DFDS kan rulla cirka 2 600 mil per år, så om den här trailern rullar utan stillestånd, kommer DFDS kunna donera en ansenlig summa pengar till denna välgörenhet.
DFDS hoppas att deras initiativ ska sporra och uppmuntra andra transport- och logistikbolag till att rikta mer uppmärksamhet åt att stödja initiativ och arbete i kampen mot allvarliga sjukdomar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062