23948sdkhjf

Bosch Power Tools fortsätter med Kuehne + Nagel

Power Tools Divisionen, som är en del av Bosch Group och en av världens ledande leverantörer av elverktyg och tillbehör, förlänger sitt logistikavtal med Kuehne + Nagel för ytterligare fem år framöver.
Kuehne + Nagel har hanterat lagerlogistik för de nordiska marknaderna sedan 2013. Tjänstens område omfattar mottagandet av varor, inprickning och lagring, plocka och packa, utskick, returhantering och kassering av produkter ut från Kuehne + Nagels lager i Norrköping. Dessutom är Kuehne + Nagel ansvarig för omarbete, märkning, inventering och speciella kvalitetskontroller.
- Under de senaste tre åren har Kuehne + Nagel levererat robusta och konsekvent högkvalitiativa lösningar och tjänster, säger Hanns Melo-Scheu, Regional Lager och Transport i Bosch Power Tools Divisionen. Bosch behöver denna pålitliga service för att säkerställa att planering och genomförande sker på de mest effektiva sätt som möjligt. Vi är övertygade om att detta samarbete kommer att fortsätta att stödja våra tillväxtambitioner under de kommande åren.
Håkan Nydén, Ansvarig för kontraktslogistik I Norden på Kuehne + Nagel, framhåller att man gläds över att få fortsatt förtroende.
- Vi är glada över en förlängning i detta framgångsrika samarbete med Bosch Power Tools Divisionen, vilket understryker vår kompetens inom lagerlogistik, säger han. Vi fokuserar på att höja värdet på Boschs leveranskedja genom att tillhandahålla en jämn och hög kvalitet som bäst passar deras behov.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063