23948sdkhjf

Chefsförändringar hos Jernhusen

Åsa Dahl, nuvarande chef för affärsområde Depåer i Jernhusen, blir ny chef för affärsområde Stationer när Daniel Daagarsson lämnar Jernhusen efter åtta år.
Affärsområde Depåer och affärsområde Godsterminaler slås ihop. Micael Svensson, nuvarande chef för affärsområde Godsterminaler, blir chef för det nya affärsområdet.
- Åsa och Micael brinner båda för kvalitet i kundarbetet och har en djup förståelse för komplexiteten i att driva kommersiella verksamheter som samtidigt är viktiga delar av järnvägens infrastruktur, säger Jernhusens vd Kerstin Gillsbro. De egenskaperna är centrala för att utveckla Jernhusen de närmaste åren. Jag vill tacka Daniel för hans värdefulla arbete, både under sin tid som chef för Depåer och för Stationer, fortsätter Kerstin. Under hans ledning har vår affär och vår leveransförmåga mot våra kunder utvecklats mycket positivt.
Daniel Daagarsson framhåller att han är väldigt stolt över vad han och hans kollegor har åstadkommit.
- Vi har ökat vår marknadskunskap och kommit närmare våra kunder, säger han. Tillsammans med våra kunder har vi utvecklat lösningar som både gagnat Jernhusen och våra kunders affär.
Den nya organisationen kommer att träda i kraft vid årsskiftet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08