23948sdkhjf

Frode Laursen utökar logistiken – kan skapa 100 nya jobb

Frode Laursen har förvärvat en ny byggtomt på 73 000 kvadratmeter i Kerava, Finland. Frode Laursen räknar med att detta på sikt ska leda till 80 – 100 nya arbetstillfällen i den finska orten.
Under 2017 förväntar sig Frode Laursen att påbörja bygget av ett 10 000 kvadratmeter stort logistiklager på en nyförvärvad mark i Kerava. Fullt utbyggt ger den 73 000 kvadratmeter stora marken möjligheten att etablera totalt 36 000 kvadratmeter lager.
-Kerava är valt utifrån att orten ligger fantastiskt bra till i förhållande till motorvägstillgång, säger Anders Balle, direktör i Frode Laursen. Dessutom har det haft avgörande betydelse med närheten till hamnområdet i Helsingfors och flygplatsen i Vantaa, och inte minst de stora dagligvarugrossisternas centrallager, där alla ligger inom en radie av 20 kilometer. Vi har samtidig ett bra samarbete med Kerava kommun allt sedan vår första etablering i 2007.
Frode Laursen har i dag flera multinationella märkesvaror inom snabbrörligt konsumentgods (FMCG - Fast Moving Consumer Goods) på lagret i Kerava.
- Vi ser ett stort intresse från såväl existerande som potentiella kunder för våra 3 PL – lösningar i hela Norden, och det inkluderar även Finland, säger Anders Balle. Därför har vi nu också i Finland säkerställt våra expansionsmöjligheter genom att köpa den nya marken.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078