23948sdkhjf

Best levererar klimatkompenserat för Hemfrid

Från augusti i år ingår Hemfrids egen serie miljömärkta produkter i samtliga kunders städ-abonnemang. Produkterna levereras 100 procent klimatkompenserat av Best, direkt hem till kundens dörr och fylls på automatiskt vid behov.
- Uppdraget för Hemfrid är en spännande utmaning och en naturlig del av Best position som utmanare på den växande och omdebatterade hemleveransmarknaden, säger Jonas Andersson, affärsutvecklare i Best. Ombudens slutliga vara eller icke vara, kan vi bara spekulera om. Vi tror att den leverantör som lyckas vinna slutkundens förtroende, vid dennes dörr är den slutlige vinnaren. Att Hemfrid nu anförtror oss kontakten med sina kunder är fantastiskt roligt.
Best klimatkompenserar sina koldioxidutsläpp ton för ton i samarbete med Tricorona Climate Partner och biokraftmassaverket Sri Balaji i Östra Indien. Kraftverket reducerar varje år totalt cirka 29 000 ton koldioxidutsläpp och är certifierat både som CDM och Gold Standard.
Hemfrids produkter lagerhålls, plockas och konsolideras för utleverans i Best terminal strax norr om Stockholm.
- Vi vill bidra till ett mer klimatsmart samhälle, säger Frida Koff, kommunikations- och hållbarhetschef i Hemfrid. På det här sättet kan vi påverka våra kunder att ha effektiva städprodukter hemma som ger ett riktigt bra resultat samtidigt som de är miljömärkta och har en mindre klimatpåverkan än många andra alternativ på marknaden. Best klimatkompenserade hemleveranser kompletterar därför erbjudandet på ett utmärkt sätt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062