23948sdkhjf

Lyckad logistikmässa i Göteborg

Logistik & Transport avslutades på torsdagen med 3 153 mässbesökare och 400 konferensdeltagare på Svenska Mässan i Göteborg.
Med en betydlig ökning inom alla segment: besökare, utställare och konferensdelegater stärker Logistik & Transport sin position som Nordens ledande mässa och konferens för logistik- och transportlösningar.
Med 117 utställande företag var årets mässa större än tidigare. Utställarna var mycket nöjda både med sitt deltagande och antalet besökare men även att besökarnivån var hög.
- Vi kan konstatera att det varit en väldigt bra mässa som i år lockat fler besökare från fler branscher, till exempel e-handelsbranschen, säger Jan Nilsson, affärsansvarig för Logistik & Transport. Det är ett bevis på att vårt fokus på e-handelslogistik slagit igenom.
Scenprogrammet har varit en central punkt där hundratals besökare har tagit del av kunskapshöjande seminarier.
- Intresset var mycket stort och i princip har det varit fullsatt på flertalet av föredragen, säger Jan Nilsson. Innehållet var brett med allt från konsumentdriven logistik, drönarteknik, förpackning till transportoptimering. Årets konferens lockade totalt 400 deltagare som deltog i konferensspår och rundabordssamtal om bland annat hållbar logistik, Logistik 4.0, e-handelslogistik, materialhantering, citylogistik och lagerstyrning. På konferensen deltog framförallt logistikchefer och många i höga befattningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078