23948sdkhjf

Stort svenskt logistikkontrakt till Agility

Den globalt verksamma logistikkoncernen Agility har tecknat ett sexårigt lager- och logistikavtal med Sverige-baserade Amring, en grossist som säljer och distribuerar däck, fälgar, kompletta hjul samt övriga tillbehör för privatbilar, lastbilar och kommersiella fordon.
Efter det att kontraktet tilldelats, meddelade Agility planer på att utöka sitt logistikcenter i Göteborg, från 8 350 kvadratmeter till 23 000 kvadratmeter. Avtalet innebär att man ska förse Amring med lagertjänster samt skräddarsydda mervärdestjänster som inkluderar montering av hjul.
Agility kommer att samordna inkommande och utgående transporter för Amring. Genom att använda sin omfattande kompetens inom logistik för bilindustrin, kommer Agility också att förse Amring med utvärdering av varuflödeskedjan samt konsulttjänster.
- Agility tillför sofistikerad analys av varuflödeskedjan samt det kreativa, flexibla och personliga ägarskap och den timing vi känner att vi behöver, säger Torbjörn Wilson, vd i Amring.
Mats Nordin, vd i Agilitys nordiska verksamhet, Norden, framhåller att Amring ser och uppskattar det kundfokus och den djupa kunskap om logistik för bilindustrin som Agility tillhandahåller.
- Vi strävar efter att skräddarsy lösningar som gör Amring mer flexibelt och effektivt, säger han. Vi ser fram emot att samarbeta med Amring och att utöka vår anläggning i Göteborg för att tillgodose deras specialiserade lager- och logistikbehov.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063