23948sdkhjf

Ivecos välgörenhetsaktion drog in drygt 2 miljoner kronor

Auktionsförsäljningen av nya lastbilsmodellen Stralis XP All Blacks ”Emotional Truck” och Magelys, som användes för att transportera spelarna under deras Europaturné, slog rekord med 230 000 Euro till förmån för UNICEF, FN:s barnfond, som tillvaratar och arbetar för barns rättigheter över hela världen och som bidrar till att förbättra deras livsvillkor.
Patrick Galtier, vd i Transports Galtier, vann auktionen på nya Stralis XP All Blacks ”Emotional Truck”. Detta familjeägda företag, baserat i Roquefort i Aveyron, är regionens största logistikföretag med en fordonsflotta på 85 lastbilar och sysslar bland annat med transport av gods och färska råvaror under kontrollerad temperatur.
Cialone Tour, ett italienskt företag grundat 1895 med över 100 års erfarenhet av persontransporter, förvärvade den specialutrustade turistbussen All Blacks Magelys. Det krävdes 25 konkurrerande bud, men i en spännande final gick företaget segrande ur auktionen och kunde lägga denna unika buss till sin vagnpark.
Auktionen startade tisdagen den 25 oktober och avslutades måndagen den 21 november. Detta välgörenhetsevenemang arrangerades som ett led i samarbetet mellan Iveco och det nyzeeländska laget: från 6 till 27 november var Iveco europeisk supporter för All Blacks och försåg laget med Iveco-fordon – två Magelys och fyra Daily Minibus Hi-Matic – för transport av spelarna och deras trupp under hela höstens Europaturné 2016.
Överlämnandet av nycklarna till två bortauktionerade fordon ägde rum den här veckan i Paris vid en ceremoni med deltagande av några av All Blacks spelare, en representant för UNICEF och Iveco Brand President Pierre Lahutte., som sade: - Vi är mycket stolta över de summor som vi fått in och som överstiger det förväntade priset för båda fordonen, säger Pierre Lahutte, Brand President i Iveco. Iveco gick samman med All Blacks om detta solidaritetsinitiativ till stöd för Unicef, som har dragit in över 230 000 euro. Jag vill gärna rikta ett särskilt tack till Massimiliano Cialone och Patrick Galtier som lämnade de vinnande buden på Iveco All Blacks och som tack vare sitt bidrag har hjälpt våra mästare att stödja det mycket viktiga projektet kring undervisning av barn i Sydafrika.
All Blacks ”Emotional Truck” är en version av nya Stralis XP tillägnad All Blacks-laget som en särskild hyllning till Ivecos viktiga partnerskap med de trefaldiga världsmästarna i rugby.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062