23948sdkhjf

Långsiktigt Lantmännen-kontrakt till XR Logistik

XR Logistik och Lantmännen Lantbruk har träffat en överenskommelse om ett nytt långsiktigt samarbete. XR Logistik kommer att ansvara för samtliga spannmålstransporter i västra Sverige samt transporter till Norge.
Det framgår av ett gemensamt pressmeddelande från XR Logistik och Lantmännen.
- Lantmännen ser fram emot att i samarbete med XR Logistik utveckla transporterna i området för våra kunders och ägares bästa, säger Mattias Pålsson, logistikchef i Lantmännen Lantbruk. Vidare är vi övertygade om att XR Logistik både har god lokal kännedom, rätt kapacitet samt den erfarenhet som krävs för att transporterna ska fungera bra.
Lantmännen Lantbruk utvecklar och erbjuder produkter och tjänster för växtodling, spannmåls- och animalieproduktion. Lantmännen är norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Lantmännen ägs gemensamt av 27 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, verksamhet i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor per år.
XR Logistik har sitt ursprung i Skaraborg, i en jordbruksbygd och har en lång erfarenhet som leverantör inom lantbruksrelaterade transporter och en ambition att fortsätta utveckla detta segment. XR Logistik ser nu fram emot att återigen vara med och utveckla Lantmännens flöden i den aktuella regionen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078