23948sdkhjf

TIP Nordic värvar försäljningschef från Schmitz Cargobull

Peter Johannessen är sedan årsskiftet anställd som försäljningschef för tanktrailrar i Norden. Han kommer från en befattning som Account Manager i Schmitz Cargobull och har mångårig försäljningserfarenhet från branschen.
Tanktrailrar är ett nytt affärsområde för den nordiska regionen TIP Nordic men inte nytt för TIP. Efter många framgångsrika år på denna marknad i stora delar av det kontinentala Europa och Storbritannien utvidgar TIP nu sina tanktraileraktiviteter till Norden. Att TIP Nordic nu också erbjuder tanktrailrar är inte tillfälligt, utan en del av den ambitiösa investerings- och tillväxtstrategi som TIP på allvar drog igång under 2015.
Utvidgningen av tanktraileraffären är en vidareutveckling av TIP:s tidigare investeringar inom området, där övertagandet av Nordic Tanks eftermarknadsaktiviter bland annat resulterade i ytterligare tre verkstäder i Finland samt att bolaget knöt till sig kompetens och erfarenhet när det gäller service av tanktrailrar.
- Det är en stor styrka att våra verkstäder besitter kompetens och erfarenhet inom underhåll och service och tanktrailrar, säger Peter Johannessen. Tanktrailermarknaden är ett lukrativt affärsområde med intressanta möjligheter, och vi gläder oss över att vi nu också kan lägga till tanktrailrar och service av dessa till vårt befintliga omfattande produktsortiment.
TIP Trailer Services har 60 000 trailrar på ett europeiskt plan och mer än 12 000 externa trailrar på servicekontrakt.
I Norden har TIP Trailer 14 verkstäder fördelade i Sverige, Danmark, Norge och Finland.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094