23948sdkhjf

DB Schenker erbjuder snabbare Europafrakter

Från och med måndagen den 6 februari kommer DB Schenker att betjäna de flesta länder i Europa med dagliga avgångar och kraftigt sänkta ledtider.
Det framgår av pressinformation från DB Schenker.
- Ingen av våra konkurrenter är i närheten av att matcha vårt nya erbjudande, säger Magnus Strand, chef för Division Land för DB Schenker i Sverige och Danmark. Vi har sedan tidigare dagliga avgångar till England, Tyskland, Danmark, Portugal och Finland och erfarenheterna från de länderna är fantastiskt goda. Utöver att vi minskat ledtiderna kraftigt har vi också fått en rejäl ökning i leveranskvalitet.
Nu fortsätter utrullningen med daglig trafik till resten av Europa enligt plan. I det nya upplägget knyts hela DB Schenkers europeiska nätverk samman på ett mer effektivt sätt vilket gynnar svensk export och import – framför allt till mindre länder.
- Om vi tar länder som Portugal och Rumänien som exempel, trafikerades de tidigare med en lastbil vardera i veckan från Sverige, säger Magnus Strand. Från och med den 6 februari trafikerar DB Schenker dagligen flera strategiska orter i de länderna, vilket gör att slutmottagaren får sitt gods mycket snabbare än idag. Tack vare det nya upplägget kan vi korta ledtiderna till länder som Tyskland och Holland med en dag och länder i södra Europa med tre till fyra dagar. Andra aktörer kan möjligen ha samma geografiska täckning, men vad jag vet kan ingen matcha vårt erbjudande när det gäller vare sig kvalitet, frekvens eller ledtid till Europa.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094