23948sdkhjf

Johan Kittel till Jollyroom

E-handelsbolaget Jollyroom värvar Johan Kittel som ny COO – Chief operating officer. Med erfarenhet från bland andra Aditro, Bring Frigoscandia och DHL förstärker Johan Jollyrooms ledningsgrupp i resan mot en miljard i omsättning för helåret 2017.
Det skriver Jollyroom i ett pressmeddelande.
Johan Kittel har bakgrund från ledande befattningar inom företag som Aditro Logistics, DHL och Bring Frigoscandia. De senaste 15 åren har Johan Kittel både utvecklat och drivit ett flertal stora logistikanläggningar med inslag av e-handelsflöden. Kittel kommer närmast från befattningen som Site Manager i Aditro Logistics.
- Vi är stolta och glada över att Johan Kittel har blivit en del av vår ledningsgrupp, säger Jollyrooms vd Ole Sauar. Johan tillför kompetens och erfarenhet på bred nivå och har den verktygslåda som vi nu behöver för att ta nästa steg i utveckling och effektivisering av verksamheten. Genom denna rekrytering har en viktig bricka fallit på plats i arbetet med att förbereda verksamheten på fortsatt kraftig men också lönsam tillväxt framåt.
Johan Kittel ser naturligtvis positivt på sin nya befattning.
- Det är otroligt kul att ha kommit till ett så expansivt företag som Jollyroom och vara med och bygga strukturerna för detta, säger han. Det sätter en enormt stor press på logistik och varuhantering generellt när verksamheten expanderar så fort som den gör.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078