23948sdkhjf

UPS utser ny Nordenchef med TNT-bakgrund

UPS har utsett Frank Jørgensen till chef för UPS Norden. Han har 25 års erfarenhet från ledande befattningar hos konkurrenten TNT och senast som TNT:s Nordenchef.
I sin nya roll kommer Jørgensen ha drygt 1 800 anställda under sig och vara ansvarig för den operativa verksamheten, affärsutveckling och strategi. Han ersätter José Odriozola, som tillträder som Operations Manager för UPS i Latinamerika.
- UPS ser en stor potential i Norden, säger Nando Cesarone, vd i UPS Europa. Vi investerar 2 miljarder dollar i vår europeiska infrastruktur fram till 2019, vilket omfattar investeringar i de nordiska länderna. Frank Jørgensen har stor erfarenhet av den nordiska logistiksektorn vilket kommer att hjälpa våra kunder att utnyttja nya och växande marknader.
Frank Jørgensen, som är dansk medborgare, ansluter sig till UPS efter mer än 25 års erfarenhet inom logistikbranschen.
- Jag ser fram emot att vara en del av UPS och dess stolta arv, säger han. UPS har en ambitiös tillväxtstrategi för de nordiska länderna och jag ser fram emot att arbeta med teamet och ge den höga servicenivå som våra kunder förknippar med UPS,.
UPS lanserade flera nya tjänster till sina nordiska kunder under 2016, inklusive UPS Access Point i Sverige, Danmark, Finland och Norge, vilka erbjuder praktisk upphämtning och avlämning av paket på närbutiker, apotek och bensinstationer med förlängda öppettider. UPS förbättrade också transittiderna för sina mest ekonomiska UPS standardtjänster. Kunderna kan nu skeppa sina produkter snabbare från Sverige och Finland till Schweiz, och från Danmark till destinationer i Central- och Östeuropa och till Schweiz.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.098