23948sdkhjf

TIP Trailer Services värvar säljare från PNO

Som ett resultat av en positiv utveckling och framgång i Sverige förstärker TIP Trailer Services sitt svenska säljteam med Jonas Hansson. Han kommer närmast från PNO där han arbetat med försäljning i transportbranschen under många år.
- Vi anser att Sverige är en marknad med enorm potential för fortsatt expansion, säger Morten Hakmann, säljchef för Sverige och Danmark i Tip Trailer Service. Vi har med stor succé lanserat specialutrustning såsom exempelvis moving floor-trailrar, tanktrailrar och släpvagnar i Sverige, och vi förväntar att efterfrågan på vårt standardmaterial och övriga serviceprodukter kommer fortsätta stiga.
Morten Hakmann är övertygad om att Jonas med sin erfarenhet från marknaden kommer att bidra till att fortsätta TIP:s positiva utveckling på den svenska marknaden.
- Anställningen av Jonas ligger helt i linje med TIP:s ambitioner att fortsätta växa och utveckla verksamheten, säger han.
Jonas Hansson tillträdde sin nya befattning som Area Sales Manager hos TIP Trailer Services i januari med placering i Helsingborg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078