23948sdkhjf

FlexQube får stororder av Kuehne + Nagel

Den schweiziska och globalt verksamma transport- och logistikkoncernen Kuehne + Nagel beställer 326 industriella vagnar för användning hos en av sina kunder där de tar över logistikprocessen.
Kuehne + Nagel kommer att använda vagnarna tillsammans med Stills transportlösning Liftrunner, som FlexQube har ett officiellt distributions- och säljavtal med.
- Det här är den första stora transaktionen vi gör tillsammans med Still efter att vårt samarbetsavtal undertecknades för distribution och försäljning med dem i september 2016, säger FlexQubes vd Anders Fogelberg. FlexQube har redan tusentals vagnar i bruk hos olika kunder med Liftrunner lösningen från Still. Detta är dock den första affären där vi säljer vagnar till ett tredjepartslogistikbolag, ett fenomen som blir mer och mer vanligt i industrin.
Anders Fogelberg framhåller att det finns en viktig sak att poängtera i den här affären för FlexQube.
- När företag tar över materialhanteringen genom kontrakt över ett antal år så behöver de tillgång till en lösning som kan anpassas och justeras till snabba förändringar i volym, mix och produkt säger han. För att kunna erbjuda konkurrenskraftiga erbjudanden och lösningar behöver företagen också investera i teknik som gör materialhanteringen så effektiv, säker och ergonomisk som möjligt. Något som vi på FlexQube bedömer att vi lyckats med i detta projekt.
Håkan Nydén, ansvarig för tredjepartslogistik i Kuehne + Nagel Sverige, framhåller att som del av transformationen av logistik och materialflödesprocessen hos en av bolagets kunder kommer Kuehne + Nagel att använda en kombination av den marknadsledande lösningen för materialhanteringståg från Still tillsammans med lämpliga koncept för materialvagnar från FlexQube, för att effektivisera materialhanteringen och minimera gaffeltrucksanvändning.
- Detta ger oss möjlighet att öka produktiviteten och förbättra skalbarheten men något som också bidrar till förbättrade hälso- och säkerhetsaspekter i verksamheten, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079