23948sdkhjf

Linus Hylén är ny försäljningschef hos Still

Linus Hylén tillträder som ny försäljningschef i Still Sverige. Han har mångårig erfarenhet från Cramo, senast som försäljningschef och har nu i uppdrag att växla upp och effektivisera Stills försäljning i Sverige.
Det framgår av ett pressmeddelande från Still.
Linus Hylén kommer att förstärka ledningsgruppen och få ansvaret att vidareutveckla försäljningsorganisationen.
- Jag brinner för försäljning och att skapa relationer till människor, få deras förtroende och säkerställa att vi som leverantör och partner uppfyller våra kunders behov. Jag ser en stor potential i bolaget då man levererar premiumprodukter och tjänster till en marknad som är i behov av moderna och kvalitativa lösningar. Still Sverige har alla förutsättningar att nå fortsatt god tillväxt.
Reke Salievski, vd i Still Sverige, framhåller att bolaget har haft en ”enastående tillväxt” de senaste åren, men att det fortfarande finns en enorm potential för företaget att utvecklas ytterligare.
- Det ska vi göra genom att fortsätta att erbjuda våra kunder de allra bästa materialhanteringslösningarna, säger han. Det känns väldigt bra att ha Linus ombord, med honom kan vi fortsätta vår utveckling av bolaget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079