23948sdkhjf

Omfattande Volvo-kontrakt till Postnord

Volvo Cars stärker samarbetet med Postnord inom parti- och styckegods genom att Postnord tar ansvar över leveranserna av komponenter från ett 50-tal underleverantörer till Torslandafabriken.
Det skriver Postnord i ett pressmeddelande.
De tusentals komponenter som behövs för att bygga en Volvo produceras runt om i världen. Samarbetet med Postnord omfattar logistikförsörjningen från underleverantörer i Sverige till Torslandafabriken i Göteborg, det vill säga allt från småskruvar till stötfångare. Med det nya upplägget har både skador och förseningar minskat vilket innebär att Volvo Cars kan ha fullt fokus på sin verksamhet.
- Det är extra glädjande att vi fått detta förtroende av Volvo Cars, säger Anders Holm, vd i Postnord Sverige. Postnord är idag den ledande affärspartnern inom butiksleveranser i detaljhandeln och nu storsatsar vi på parti- och styckegods inom industrin. Vi ska uppfattas som en pigg, flexibel och lyhörd uppstickare jämfört med de utländska logistikjättarna i branschen.
Förutom reservdelsförsörjning till verkstäder och återförsäljare har Postnord en lång affärsrelation och ett tätt samarbete med Volvo Cars. Bland annat erbjuder de tillsammans In-car Delivery - bakluckeleveranser till e-handlande kunder i Göteborg, Malmö och Stockholm. Nu utökas alltså avtalet till att även omfatta komponenter till tillverkningen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063