23948sdkhjf

Kraft Heinz väljer TenderEasy för fraktupphandlingar

Efter ett pilottest 2016 har Kraft Heinz ingått ett flerårsavtal för att använda TenderEasy plattformen för sina transportupphandlingar.
Det skriver TenderEasy i ett pressmeddelande.
Dessutom påbörjar Kraft Heinz en global utrullning av TenderEasy:s lösning för så kallade spot-förfrågningar. Därmed kan Kraft Heinz fortsätta optimera sina spot-förfrågningar på ett hållbart och transparent sätt, i linje med bolagets riktlinjer.
Monika Appel, Globalt ansvarig för transportupphandling på Kraft Heinz, var ansvarig för piloten och valet att fortsätta använda TenderEasy. Kraft Heinz hade höga krav på lösningen, och under piloten bidrog båda parter till att vidareutveckla lösningen och optimera arbetsprocessen. Några av nyheterna som lanserades i TenderEasy under hösten var ett resultat av Kraft Heinz önskemål, likväl som TenderEasy inbyggda processtöd började användas av Kraft Heinz.
Johan Vagerstam, vd i TenderEasy förklarar att Kraft Heinz är precis den typ av globalt företag som kan dra fördel av att använda en användarvänligt molnbaserad lösning för sina transportupphandlingar. - Upphandlingar kan skötas på ett effektivt sätt, oavsett var i världen det används, säger han. Ett företag som Kraft Heinz är en viktig partner i den fortsatt utveckling av "best-in-class" lösningar i TenderEasy plattformen. Vi välkomnar den öppna och uppriktiga dialogen vi haft med Kraft Heinz för att bygga lösningar för transportupphandling. För oss är det viktigt att ha denna typ av dialog med våra användare för att säkerställa att vi fortsätter vara i framkant för att optimera våra kunders konkurrenskraft.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078