23948sdkhjf

Best Transport får ny vd

Niklas Knight efterträder Peter Lennartsson som vd i Best Transport.
Styrelsen för Best Transport har utsett Niklas Knight till ny vd i Best. Niklas är 49 år gammal, systemvetare och har en lång erfarenhet från logistiksektorn. Närmast kommer Niklas från SBC, det börsnoterade företaget som tillhandahåller förvaltningstjänster till bostadsrättsföreningar, där han har varit vd sedan mars 2010. Tidigare har Niklas bland annat haft olika chefsbefattningar inom DHL och varit managementkonsult för Cap Gemini. Niklas kommer att tillträda tjänsten som vd den 10 april i år.
- Jag är mycket glad över förtroendet och ser fram att leda Best Transport i den spännande fas företaget befinner sig i, säger Niklas Knight. Best har en stark marknadsposition och ett ledande tjänsteerbjudande och jag ser goda möjligheter för fortsatt stark tillväxt för bolaget.
Niklas Knight framhåller även att han ser fram emot att åter arbeta i logistikbranschen, en bransch som han har 8 års erfarenhet från.
-Det är med stor glädje som jag hälsar Niklas Knight varmt välkommen till Best Transport, säger Lars Johansson, styrelseordförande i Best Transport. Niklas profil och erfarenhet passar utmärkt med uppdraget och tjänsten och den utvecklingsfas Best befinner sig i. Jag vill samtidigt passa på att tacka tidigare vd Peter Lennartsson som, genom en mycket stark insats under sina nio år som vd för Best, har lyckats att öka omsättningen tio gånger till cirka 450 miljoner kronor idag.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078