23948sdkhjf

SAS och Kuehne + Nagel utökar samarbete om reservdelslogistik

SAS Scandinavian Airlines förlänger via SAS Technical Operation sitt avtal med Kuehne + Nagel avseende globala tjänster inom reservdelslogistik fram till år 2020.
Det skriver Kuehne + Nagel i ett pressmeddelande.
Överenskommelsen innebär att Kuehne + Nagel fortsätter at driva ett antal depåer i flygplatsnära miljöer med ansvar för internationella transporter av reservdelar för SAS flygplansflotta. Det handlar om tjänster 24 timmar om dygnet, 7 dagar per vecka, 365 dagar om året som säkerställer att reservdelar till flygplan är på rätt plats vid rätt tillfälle – allt från flygmotorer till skruvar för fönsterrutor i cockpit.
- Vårt partnerskap med Kuehne + Nagel säkerställer smidig och innovativ varuflödeskedja, vilket är extremt viktigt för flygbolag, säger Gustav Johansson, Strategic Relationship Manager i SAS. Inom flygbranschen kan förseningar eller misstag skapa mycket höga kostnader, och tillförlitlighet och yrkesskicklighet hos vår logistikleverantör är avgörande för vår framgång.
Jens Davidsen, flygfraktdirektör i Kuehne + Nagel Danmark, framhåller att logistiklösningar för flygbranschen är av strategisk betydelse för Kuehne + Nagel.
- De komplexa behov som vår partner SAS efterfrågar handlar om skräddarsydda dörr – till – dörr lösningar, säger han. Vi är mycket glada över att SAS har utökat och förlängt sitt partnerskap med Kuehne + Nagel – en relation som startade 2006 och tre år framåt. Detta är resultatet av hårt arbete av våra medarbetare och vårt långsiktiga engagemang och kunnande inom flygbranschen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078